

Agenda

Saratoga,CA October 4-6, 2023

Wednesday October 4



3:00 - 5:30 pm

Courtyard by Marriott (located at 10605 N Wolfe Road, Cupertino, CA) available for check-in (discounted rooms available to attendees)

5:30 pm

Luxury coach leaves Courtyard by Marriott to go to Testarossa Winery

6:00 - 8:30 pm Opening Reception & Dinner at the **Historic Testarossa Winery** in Los Gatos

8:30 pm Luxury coach returns to **Juniper Hotel** from **Testarossa Winery**



CMO BOOTCAMP - FALL 2023 1.

Thursday October 5



Day sessions will be held at Saratoga Country Club, Saratoga, CA (located at 21990 Prospect Road, Saratoga, CA)

7:30 am

Luxury coach leaves Courtyard by Marriott for Saratoga Country Club



8:00 - 8:30 am

Breakfast

8:30 - 9:30 am

Kickoff Session



Kip Knight (L) 60 minutes

→ Why we are here and what we will be sharing

→ Introductions (faculty and clients)

9:30 -10:15 am

Presentation: Changing Role of the CMO



Babs Rangaiah (L) 45 minutes

 \rightarrow How the CMO role is evolving (and why)

→ Root causes on why CMOs fail (and what you can do about it to be successful)

10:15 - 10:45 am

Mid-Morning Networking Break Length

10:45 - 11:30 am

Presentation: How to Be A Smarter CMO and More Effective Influencer



Gary Briggs



Alan Gellman (L) 45 minutes

→ Characteristics of successful CMOs and how they influence the other company leaders

→ How to develop the right balance of strategic thinking and executional focus in your role

11:30 am - 12:15 pm

Presentation: DEI - What It Means To Be An Ally



Craig Coffey



Nathalie Trouillot



Alan Gellman (L) 45 minutes

→ Insights and best practices on what marketing leaders can do to create an inclusive culture

12:15 - 1:15 pm

Working Lunch: The Power of Personal Failure



Gary Briggs



Nancy Zwiers (L) 60 minutes

→ How to recover and learn from career setbacks

2. CMO BOOTCAMP - FALL 2023

Thursday October 5



Presentation: How to Speak the Language of Business (Not Just Marketing) 1:15 - 2:00 pm

Mike Linton (L) 45 minutes

→ Why it's critical to form a partnership with your CFO and tie marketing directly into their top priorities

Presentation: Leadership Identity - Enhancing Your Executive Presence 2:00 - 2:45 pm



Craig Coffey



Nathalie Trouillot (L) 45 minutes

→ Why creating and executing your own personal brand is key to your long-term success (and how to assess yourself)

Mid-Afternoon Networking Break 2:45 - 3:15 pm

3:15 - 4:00 pm **Presentation: Presenting to Boards**



Carilu Dietrich (L) 45 minutes

→ Proven principles on making sure your next board presentation is successful

4:00 - 4:45 pm **Presentation: Corporate Politics**



Gary Briggs



Mike Linton



Alan Gellman (L) 45 minutes

→ Why corporate politics is a necessary reality and how to deal with it effectively to deliver results

Kip Knight Day 1 Wrap-Up Session 4:45 - 5:00 pm



Luxury coach takes everyone back to Courtyard by Marriott 5:00 pm

Luxury coach leaves for dinner 6:30 pm

7:00 pm Team Dinner (7:00 pm drinks, 7:30 pm dinner) - At Le Papillon in San Jose, CA

at 410 Saratoga Ave, San Jose, CA

8:45 pm Luxury coach leaves Le Papillon for Courtyard by Marriott



3. CMO BOOTCAMP - FALL 2023



7:30 am

Luxury coach leaves Courtyard by Marriott for Saratoga Country Club



8:00 - 8:30 am **Breakfast**

8:30 - 8:45 am **Kickoff Session for Day Two**



Kip Knight (L) 15 minutes

Presentation: Modern Leadership - Leading with Questions 8:45 - 9:30 am



Carilu Dietrich





→ The marketing leader's role in shaping a continuous learning and questioning work culture

9:30 - 10:15 am

Presentation: Whole Brain Thinking - Neuroscience for Marketers



Nancy Zwiers (L) 45 minutes

→ How to apply the latest scientific research from brain scientists to become a better marketing leader

10:15 - 10:45 am

Mid-Morning Networking Break

10:45 - 11:30 am

Presentation: Joining a Board



Gary Briggs



Mike Linton (L) 45 minutes

→ Different types of boards and ways in which you can make joining a board part of your career plans

11:30 am - Noon

Presentation: Faculty Panel (General Q&A)



All Presenters

(L) 30 minutes

4.

Opportunity to ask our panel of former CMOs any question you'd like their perspective on

Noon - 1:00pm

Networking Lunch

CMO BOOTCAMP - FALL 2023

Friday October 6



1:00 - 1:45pm **Presentation: The Long Game - Personal Career Management**



Craig Coffey



Nancy Zwiers 45 minutes

→ Best practices on how to develop a powerful and pragmatic professional development plan

Presentation: Wrap Up Session 1:45 - 2:00 pm



Kip Knight (L) 15 minutes

Note: Attendees should not plan on leaving for airport until 2:00 pm

Open Time 2:00 - 4:00 pm

> Attendees are invited to stay to meet 1:1 with any potential CMO Coach you'd like to work with. All are free to enjoy the rest of the afternoon at Saratoga Country Club or head home/to the airport.



5. CMO BOOTCAMP - FALL 2023